Goran Ivanišević dobio kćer

PROSLAVLJENI hrvatski tenisač Goran Ivanišević i njegova djevojka Tatjana Dragović u subotu, 19. travnja, dobili su kćer.

Tatjana je navodno u subotu u 21,30 sati u privatnoj klinici u Münchenu rodila djevojčicu. Porod je obavljen carskim rezom, a navodno je i Goran bio prisutan rođenju kćerkice. Djevojčica, koja se rodila mjesec dana ranije, dugačka je 43 centimetra i teška 2350 grama. Mama i beba se osjećaju dobro, a smješteni su u privatnom apartmanu klinike.

Poznato je da je Goran priželjkivao sina. Čak je unaprijed kupio dječje igračke za dječaka, no kada se otkrilo da Tatjana nosi djevojčicu preuredio je sobu i darove za dječaka zamijenio  lutkicama.

Tatjana je prije desetak dana bila na pregledu u Petrovoj bolnici jer su se posljednjih mjeseci trudnoće pojavile komplikacije. Tada su joj doktori savjetovali mirovanje i ostanak u bolnici, zbog prijetnje prijevremenog porođaja. No, Tatjana je to odbila te se doktorima u Petrovoj više nije javila.

Istovremeno je u New Jerseyu popularna glumica Catherine Zeta-Jones rodila drugo dijete, ovoga puta djevojčicu. Glumac i tata Michael također je prisustvovao porođaju.

Pročitajte više