Goran Višnjić zamjenjuje Bena Afflecka

ČINI se da moćni holivudski producenti počinju sve više uočavati vrline najpoznatijeg hrvatskog glumca (od fizičkog izgleda do glumačkog talenta), pa će tako Višnjić preuzeti ulogu Bena Afflecka u nastavku filma "Daredevil".

Kako javljaju brojne web stranice posvećene filmu, Goran će u "Elektri" biti predmet ljubavnog interesa lika Elektre, koju glumi Jennifer Garner (baš kao i u svom prethodniku "Daredevilu").

No, producenti su se odlučili zamijeniti medijima sve manje zanimljivog Bena Afflecka (koji je bio partner Jennifer Garner u "Daredevilu") hrvatskim glumcem Goranom Višnjićem, američkoj publici najpoznatijeg iz vrlo popularne serije "Hitna služba".

U "Elektri", filmu baziranom na stripovima "Elektra Assasin" i "The Elektra Saga", Jennifer Garner glumiti će istoimenu profesionalnu atentatoricu, koja od smrtonosnih nindži koje su ju naučile poslu dobija zadatak da ubije Marka Millera, kojeg će glumiti Višnjić.

Kako to već obično biva u holivudskim akcijskim blockbusterima, Elektra će se zaljubiti u svoju metu, zbog čega će izazvati bijes svojih nalogodavaca.

Snimanje filma započet će u svibnju u Vancouveru, a film će režirati Rob Bowman.

Pročitajte više