Gordon Ramsay objasnio zašto djeci neće ostaviti svoje bogatstvo

Foto: Twitter

GORDON RAMSAY otkrio je da svojoj djeci neće ostaviti svoje multi milijunsko bogatstvo, a priznao je da ni sada ne dobivaju puno. Ne dopušta im tako da lete s njim u prvom razredu, a ne smiju ni jesti u njegovim restoranima, piše The Lad Bible.

>>Slavni kuhar počeo ljudima na Twitteru ocjenjivati jela i brutalan je do bola: "Jesi to povratila?"<<

Slavni kuhar koji posjeduje više restorana s Michelinovim zvjezdicama vjeruje da bi njegova djeca do svog novca trebala "teškim radom." Matilda (15), Jack (17), Holly (17) i Megan (18) tako sasvim sigurno neće biti razmaženi, a njihovoj radnoj etici to je sasvim sigurno pomoglo. Najmlađa od njih, Matilda, već je krenula očevim stopama te ima svoj kulinarski show - "Matilda And The Ramsay Bunch."

>>Gordon Ramsey otkrio gdje nikad ne bi jeo: "Nema šanse, znam gdje je bila ta hrana"<<

Jack želi biti marinac, Holly se zanima za modu i odrađuje pola smjene u butiku dok Megan studira filozofiju te čuva djecu kako bi zaradila džeparac. Posljednji put kad su bili zajedno u očevom restoranu bilo je kad je Megan slavila 16. rođendan.

"Ne sjede s nama u prvoj klasi. Nisu radili ni približno teško da bi to zaslužili", govori kuhar te dodaje da je se on "ubijao od posla kako bi 'bio toliko blizu pilotu'."

Pročitajte više