Gordon Ramsey napravio pad thai, tajlandski chef totalno ga uništio komentarom

Foto: Channel 4

GORDON RAMSEY tijekom godina izgradio je reputaciju jednog od najtvrđih, najstrožih i najljućih celebrity chefova u svijetu. Malotko stoga ima hrabrosti suprotstaviti mu se, no nitko kao chef iz jednog tajlandskog restorana znan samo kao Chang.

U posljednjih nekoliko dana internetom ponovo kruži snimka u kojoj Chang kritizira pad thai koji je Ramsey napravio.

>>Slavni kuhar ljudima na Twitteru počeo ocjenjivati jela i brutalan je do bola: "Jesi to povratila?"<<

Inače, riječ je o isječku iz jedne od epizoda pete sezone Ramseyeve popularne serije The F Word. U toj epizodi, Ramsey je posjetio tajlandski hram u Londonu, gdje je kuhao budističkim redovnicima.

Odlučio je napraviti pad thai - jedno od najpopularnijih tajlandskih jela, a u tome mu je trebao pomoći chef Chang iz restorana Blue Elephant. No stvari nisu išle kako je Ramsey očekivao. 

"Što želiš znati od mene?" pitao je Chang Ramseya kad je probao njegov "brzi pad thai". "Pa, kakav je?" pitao je Ramsey, a Chang je napravio facu koja je ovih dana ponovo postala viralna.

>>Gordon Ramsay prokomentirao burek i sad ga svi Balkanci mrze<<

"To uopće nije pad thai. Pad thai mora biti sladak, kiseo i slan", objasnio mu je Chang. "Mislim da nema loš okus. Nije savršen...", odgovorio je Ramsey no Chang ga je još jednom pokopao: "Za tebe, ali ne i za mene".

Pročitajte više