Gospodin Savršeni pokazao što su mu njegovi studenti poklonili na prvi april

Foto: Instagram

TONI ŠĆULAC (31), zvijezda popularnog showa Gospodin Savršeni i profesor na splitskom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, podijelio je s pratiteljima na svom Instagram profilu da su mu njegovi studenti poklonili ružu i napisali poruku.

Studenti su u poruci, koja je uručena na prvi april, napisali: "Toni, uzimaš li ovu ružu? Nije nikakav zlonamjerni prank, već se koristi jedan dan u godini kada ovo prolazi bez posljedica. Hvala što ste svojom hrabrošću i željom da pokažete da znanstvenici nisu kao Sheldon donijeli smijeha (i, nećemo se lagati, drame – dobre drame) u naše studentske živote. Vaši studenti."

Gospodin Savršeni oduševljen, njegovi pratitelji također

Profesor Šćulac nije krio oduševljenje potezom svojih studenata. "Naravno da uzimam! Hvala vam od srca", napisao je uz fotografiju.

Jednako su oduševljeni bili i njegovi pratitelji na Instagramu: "Veliko je biti omiljeni profesor, veliko je zaustaviti se i malom gestom razveseliti nepoznate ljude. Ostani takav i rasti!", "Bravo i za profesora i za studente", "Baš lijepo", samo su neki od pozitivnih komentara na objavu.

Pročitajte više