Gotovčevi i službeno dokazali da više nemaju što ponuditi

SVIMA onima koji su se pitali što još možemo vidjeti i čuti od Gotovčevih, a da nismo dosad, Nova TV odgovorila je večeras - apsolutno ništa. Pompozno najavljivan reality o "najskandaloznijoj" obitelji u Hrvata večeras je doživio svoju televizijsku premijeru; nekoliko kamera koje prate glamurozni život Gotovčevih nisu zabilježile baš ništa zanimljivo ni glamurozno o ovoj obitelji, a da dosad to nismo znali, osim, možda, da bi Simoni bilo puno bolje da razvratnog supruga nikada nije ni upoznala.

Prvi put u javnosti sina komentirala majka Gotovac

U prvoj epizodi pojavila se i majka Ante Gotovca, inače nekadašnja istaknuta figura Hrvatske narodne banke, koja je ispade snahe i sina dosad vješto izbjegavala komentirati. "Iako smatram da svaka odrasla osoba ima pravo na izbor, ne odobravam način na koji Ante živi. Uvijek sam mu govorila da se čovjek mora ponašati sukladno uvjetima u kojima živi i podrijetlom svoje obitelji", kratko je prokomentirala.

Međutim, snimanje prve epizode realityja u lijepom sjećanju definitivno bi moglo ostati Simoni, koja se posebno za ovu priliku prisjetila svojeg sretnog djetinjstva i manekenskih početaka, daleko od briga i svjetala showbiznisa u koje je gurnuta. Lutkice, barbike, prvi poljupci i pokoja cigareta u potaji zapaljena iza škole ionako su stvari koje Simonu i dandanas najviše zanimaju, a mali predah od svega što odrađuje, priznala je, prihvatila je s oduševljenjem.

Razvod roditelja kao trauma iz djetinjstva


Anti je, s druge strane, posjet rodnom kraju evocirao bolne uspomene na razvod roditelja. Ante je priznao da s ocem ne razgovara 22 godine te da ga krivi za raspad braka roditelja. "Kada su mi se roditelji razveli, završio sam dvadeset dana na psihijatriji. Kosa mi je od stresa i traume otpala", ispričao je Ante, koji se usput prisjetio, jednako kao i Simona, svojeg odrastanja i lijepih uspomena iz djetinjstva.

Obećani odgovor nismo dobili



Saznali smo gdje su Antini stričevi, tete iz drugog koljena i odavno pokojne bakice držali prasce, kokice i ostale domaće životinje, saznali smo da Gotovcu svaka dlaka stoji na svojem mjestu čak i ujutro dok pere zube, prisjetili se da je Simona prije nekoliko godina sto puta bolje izgledala nego sada, ali obećani odgovor na pitanje "Tko su Gotovčevi" nismo dobili.

Izostale čak i Simonine gluposti

I tako su se Ante i Simona još jednom dokazali, opet pred kamerama - jednostavno, sve što su imali iz sebe su već odavno iscijedili i unovčili. Čak nas je i Simona poštedjela svojih uobičajenih gluposti; što zbog "visoke razine" koncentracije, što zbog strogog i izrezanog scenarija, uspjela je smisliti samo jednu: "Ako ljudi žive kraj groblja i ako su obitelji posvađane, duhovi se uznemire i izađu iz grobova. Tako sam čula", počastila nas je, tek toliko da ne zaboravimo s kim imamo posla.

Pročitajte više