Gotovo rasprodana oba koncerta Imagine Dragonsa u Puli, evo koje ulaznice su ostale

Foto: EPA

Za dva skoro rasprodana koncerta Imagine Dragonsa u pulskoj Areni 8. i 9. kolovoza ostalo je u prodaji još nešto VIP paketa, a publiku će za nastup glavnih zvijezda zagrijavati američki trojac AJR, objavio je organizator koncerta Charm Music Croatia.

Imagine Dragons stižu u Pulu u sklopu Mercury World svjetske turneje, koja prati izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma Mercury - Acts 1 & 2, a počela je u veljači 2022. godine. Pula je jedini grad u široj regiji te najmanji grad i pozornica gdje će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje.

Jedan od najvećih rock bendova

U posljednjih pola desetljeća Imagine Dragons su postali jedan od najvećih rock bendova na svijetu, puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Poznati su po hitovima Radioactive, Believer, Demons i Thunder te zapaljivim nastupima uživo. Uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike - 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova. 

Od pojavljivanja 2009. Imagine Dragons imali su pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma - Night Visions, Smoke + Mirrors, Evolve, Origins i Mercury – Act 1.

AJR je njujorški indie-pop sastav koji čine braća Adam, Jack i Ryan Metzger, po čijim je početnim slovima imena bend i dobio ime. Njihov glazbeni stil opisuje se kao indie-pop u kojem kombiniraju elemente popa, rocka, elektronike i dubstepa.

Pročitajte više