Grašinog vjenčanog kuma Danijela Martinović nazivala je bratom

Foto: Instagram

KUMOVI Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić bili su košarkaš Dino Rađa i slovenski chef Tomaž Kavčič.

Iako je evidentno da su pjevač i chef veoma bliski, tijekom Grašine gotovo 25 godina duge veze s Danijelom Martinović, Kavčič je postao i njen bliski prijatelj. Toliko blizak da ga je nazivala bratom.

"Moj prijatelj, moj treći brat... Prošle su 22 godine od prvog susreta. Tomaž je sanjar, vizionar, dječak u odijelu čovjeka. Vjerovao je samo svom srcu i dobio svoju prvu Michelinovu zvjezdicu. Svijet je napokon saznao ono što ja već dvadeset dvije godine znam", napisala je ona u lipnju 2020. godine

Prošle godine čestitala mu je rođendan.

"Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti... Ostani na svom oblaku mašte... Sretan ti rođendan", napisala je u studenom 2021.

Kavčič je, osim kumske dužnosti, na sebe preuzeo i brigu oko svadbene torte. Naime, jednostavnu tortu za mladence je napravila ekipa iz njegovog restorana Pri Lojzetu.

"Imali smo čast poslužiti vjenčanu tortu našim prijateljima Petru Graši i Hanu Huljić na njihovom vjenčanju", napisali su na službenom Instagram profilu restorana koji mnogi nazivaju najboljim u Sloveniji. Na fotografiji se vidi jednostavna bijela torta kvadratnog oblika koju su za Grašine i Hanine uzvanike rezali sam Tomaž i njegovi suradnici.

Kavčič je mladencima poklonio i personaliziranu bocu vina.

Pročitajte više