Grdić: Nisam šmrkala kokain; da to netko kod nas prizna, razapeli bi ga

ALEKSANDRA GRDIĆ tvrdi kako nije konzumirala kokain, ali priznaje kako je bila u prilici. Dogodilo se to u Milanu, gdje je provela pola godine.

"Droga se može naći na glamuroznim partijima na kojima dolaze samo manekenke, agenti i osobe iz javnog života." - kazala je o svom iskustvu u Milanu Aleksandra u RTL-ovom showu "Sanja", koji se bavio pitanjem postoji li droga na estradi.

"Ponudili su me, no stvar u tome jel ti hoćeš ili nećeš. Nitko te na ništa ne prisiljava. Možda glamurozan život to nudi. U Hrvatskoj se s time nisam nikad susrela." - kazala je Grdić.

"Ako netko neće uvijek se nađe netko tko želi. Kokain je najskuplja droga, a mislim da je prvi i drugi puta besplatno da bi postali ovisnik da se niti ne snađeš." - dodala je Aleksandra.

Uz bivšu misicu i manekenku, u showu su sudjelovali i dr. Slavko Sakoman, koji je upozorio na probleme s liječničke strane, a medije je zastupao novinar Vedran Strukar, koji prati događanja na estradi.

"Prema mojim saznanjima, droga je na estradi in i jako moderna, no sve do trenutka kada se to otkrije u javnosti. Tada se oni koji su s tim osobama konzumirali drogu, distanciraju od njih." - kazao je novinar Strukar, na kojeg se nadovezao menadžer Zoran Škugor kazavši kako "Droga ne može doći kod sirotinje."

Na pitanje voditeljice Sanje Doležal je li bila na kakvim sličnim okupljanjima gdje se nudila droga, Aleksandra je kazala kako nije.

"Ja na orgijama s drogom nisam bila. U Hrvatskoj se nisam s time susrela." - kazala je te dodala: "Mislim da kad bi kod nas netko priznao, da bi ga se razapelo."

"Kate Moss su bile pune novine i mediji. Menadžeri su stali na njenu stranu i dali joj potporu, povećavši duplo njezine ugovore. Naišla je na drugačiju situaciju nego što bi bila da neka poznata osoba takvu stvar prizna u Hrvatskoj." - zaključila je Aleksandra.

Pročitajte više