Grubnić proslavio rođendan u društvu Momčila: "Tako sam sretan i blagoslovljen"

Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ sinoć je u društvu Momčila Gurovića proslavio svoj rođendan. Bili su na večeri u jednom zagrebačkom hotelu, a Marko je na Instagramu pokazao i neobičnu tortu. 

"Slijedi novo poglavlje. Tako sam sretan i blagoslovljen. Ponoć je, ja u pidžami pušem svjećice na torti na tajnoj rođendanskoj večeri. Gledajući godine unazad, ne žalim ni za čim. Jako sam ponosan na to kakva sam osoba postao. Znao sam što želim u životu od malena", napisao je Marko u opisu fotografija s rođendana.

"U dvadesetima sam činio sve kako bih ostvario svoje želje, a u tridesetima su te želje postale stvarnost. Starenje je divno i čini me kompletnim. Hvala ti, svemire, što mi oduvijek šalješ dobre vibracije i nadam se da će tako biti i dalje. Hvala mojim roditeljima što su mi dali život i hvala svim pozitivnim ljudima koji su dio mog života. Dijeljenje života s vama je tako zabavno. P.S. zaželio sam veliku želju ove godine, poželite mi sreću", dodao je Marko. 

Stilist je kasnije objavio i nekoliko fotografija sa zagrebačkih ulica. Pozirao je u zelenoj pidžami, crvenim šlapicama i šeširu. 

"Noć za pamćenje, puna ljubavi i sreće. Ja sam najsretniji slavljenik na svijetu. Ultimativni rođendanski stil - pidžama i zamagljene ulice Zagreba. Sretan mi rođendan", poručio je Grubnić.

U komentarima ispod objava Marku su se javili brojni prijatelji i kolege s estrade i poželjeli mu sve najbolje za rođendan. Među ostalima javile su mu se Maja Šuput, Tia Mamić, Nives Celzijus, Sonja Kovač, Bojana Gregorić Vejzović, Matija Vujica...

Pročitajte više