Guy Ritchie: Još uvijek volim retardiranu Madonnu

NAKON što ga je Madonna nazvala "emocionalno retardiranim", Guy Ritchie ponio se kao pravi gospodin i nije imao komentara, ali sad, nakon nepunih godinu dana od razvoda, britanski redatelj napokon je progovorio. Osim što je izjavio da još uvijek voli svoju bivšu suprugu, i tako šokirao javnost, 41-godišnji Guy je Kraljicu popa također nazvao retardiranom.

"Ta žena je prava ženska"

"Stavite Madonnu pored neke 23-godišnje zvijezde. Ona će je nadjačati, bolje će otplesati i napraviti bolji performance. Ta žena je prava ženska", dodaje redatelj koji se nakon razvoda s "retardiranom Madonnom", kako ju je i sam nazvao, nije mogao pomiriti s činjenicom da su oni zaista završili svoju priču.


"Kad vam netko kaže da se tijekom razvoda osjeća dobro i da je ta bol samo iluzija - laže. Govorim vam, ja sam je osjetio, prošao sam to. Nitko vam ne može reći da ne boli", priznao je povrijeđeni Guy. Ipak, iako uvijek glumi da je čvrsta te da je baš ništa ne može pokolebati, Madonna je u showu Davida Lettermana prošli tjedan otkrila da bi radije htjela da je pregazi vlak nego da se ponovno uda.

Jesus Luz se uvrijedio zbog Madonnine izjave da bi radije htjela da je pregazi vlak nego da se ponovno uda?

Kako tvrde njezini bliski prijatelji, to je bio dovoljan dokaz da i nije tako čvrsta te da ju je razvod od britanskog redatelja itekako pogodio. Na cijelu situaciju se navodno naljutio i njezin najnoviji ljubavnik Jesus Luz koji se hvalio prijateljima da se ženi s popularnom pjevačicom, a ona ga je osramotila pred licem javnosti svojim mišljenjem o braku.

Pročitajte više