Guy Ritchie u zagrljaju crnogorskih blizanki

DOK POP diva Madonna po medijima izjavljuje da je njezin bivši suprug Guy Ritchie njezina jedina prava ljubav, on je utjehu potražio u rukama dviju ljepotica iz Crne Gore.

Britanski redatelj ulovljen je na Sardiniji u društvu blizanki Kristine i Katarine Knežević, bivših kandidatkinja za Miss Srbije i Crne Gore. Osim na plaži, gdje su mu blizanke i prišle, druženje s blizankama nastavilo se i na večeri kada su fotografi sasvim neočekivano dobili zeleno svjetlo za fotografiranje.

U Budvi je bilo jako napeto!

Kristina i Katarina su na finalno natjecanje izbora za Miss u Beograd stigle zahvaljujući ulasku među prvih deset kandidatkinja u Crnoj Gori.

Neki veći uspjeh nisu postigle jer su imale samo petnaest godina, izjavila je za jedan portal vlasnica "Miss Ju" licence Vesna De Vinca. Vlasnica licence kaže da je u Budvi, gdje je održan izbor za Miss, bilo jako napeto.

U prvih deset iz Crne Gore te godine ušle su i Mila Knežević, Ivana Knežević i spomenute blizanke. Iako Ivana i Mila nisu u nikakvom srodstvu publika je dovikivala "da su ovi Kneževići prijavili i babu ona bi pobijedila", kaže Vesna koja već duže vrijeme nije u kontaktu sestrama.

Pročitajte više