Guya tješe majka i Stingova supruga, Madonna potvrdila dolazak u Budvu

RAZVOD stoljeća je na pomolu - i već su se u njega upetljali svi koji su mogli, od majke supruga do Stingove supruge Trudy Styler. Riječ je naravno o glazbenoj kraljici Madonni i njezinom navodnom razvodu od supruga filmaša Guya Ritchieja, koji već danima puni stupce stranih ali i domaćih tabloida. Navodno se Guyeva majka javno obratila svojoj snahi moleći je za "milost", a u cijelu priču se upetljala u Guyeva prijateljica i Stingova supruga Trudie, koja pokunjenom Guyu telefonski daje savjete kako da održi brak s Madonnom na životu.

Stingova supruga Trudy Madonnu i Guya upoznala je 1998. godine, te se navodno osjeća odgovornom za njihovu romansu, otkrio je izvor blizak i Madonni i Trudy, koji tvrdi kako je ova uložila sve snage ne bi li obitelj Ritchie održala na okupu. Trudy je kuma Madonninom i Guyevom sinu Roccu, i dok Madonna s djecom u New Yorku vježba kabalu, Stingova supruga ostavljenog Guya drži za ruku i tješi.

Madonna svoj dolazak u Budvu službeno potvrdila jučer


U međuvremenu, Madonna uživa i ne pokazuje nikakve znakove žalosti ili tuge. I dalje je zaposlena promocijom svojeg novog albuma "Hard Candy", koji i dalje ruši rekorde slušanosti i prodaje. Iako glasnogovornik pjevačice opovrgava svaku pomisao na razvod, i objašnjava kako to što Madonna više ne nosi vjenčani prsten apsolutno ništa ne znači, oglasila se i Guyeva majka, koja se razvodu itekako protivi. "Ne želim da se moj sin i Madonna razvedu, ona je tako ljupka i divna žena. Njezina snaga i dobrota naprosto su zarazne", rekla je.

Dok se tabloidi naslađuju ljubavnim mukama priznatoga redatelja, Madonna je i službeno kompletirala svoju europsku turneju i potvrdila svoj dolazak u susjednu nam Budvu. Crnogorski portal Vijesti jutros je objavio i službenu potvrdu onoga što se već odavno znalo - Madonna u Budvu stiže 25. rujna, a kako stvari stoje, ovo će joj biti jedini koncert na prostorima bivše Jugoslavije, barem što se tiče "Sweet & Sticky" turneje. "Ovaj koncert je jedini na prostorima ex-Yu. Drago mi je što se pokraj Beograda i Zagreba baš Budva izborila da bude domaćin ovom spektaklu. Infrastrkturalno, zadovoljili smo sve za organizaciju Madoninog koncerta, i sad nam samo preostaje da je dostojno primimo", objavila je Jelena Rađenović, direktorica Turističke zajednice Budva.

V.V.
Foto: Daily Mail, Vijesti.cg.yu

Pročitajte više