Gwyneth Paltrow i Chris Martin usvajaju dijete?

POPULARNA glumica najavila je da će se uskoro vratiti snimanju filmova, od kojih je uzela predah zbog rođenja kćeri Apple i sina Mosesa, a povratak u holivudsku industriju započela je editorijalom u magazinu W. Gwyneth je tom prilikom priznala kako njezin suprug Chris Martin žarko želi usvojiti dijete, pa je vrlo vjerojatno da će par uskoro započeti s dugotrajnom procedurom posvajanja.

"Za četiri godine možda opet rodim dvoje djece zaredom. Ali, tada će Apple i Moses već puno toga naučiti, pa nisam sigurna želim li se opet vraćati svemu tome. S druge strane, moj suprug želi usvojiti dijete, tako da sam otvorena za sve prijedloge", iskreno kaže glumica koja se, nakon višegodišnje pauze, ponovno vraća snimanju filmova.

Uskoro, naime, počinje snimati acijski spektakl "Iron Man", u kojem Marvellovog strip junaka glumi Robert Downey Jr. "Dugo je vremena prošlo otkad sam imala tako veliku ulogu, pa sam jako uzbuđena. Robert me nazvao i rekao - 'Zar ne želiš biti u filmu koji će se zapravo gledati?'. U pravu je", priča glumica, koja se još uvijek oporavlja od nedavne operacije koljena.

D.K.

Pročitajte više