Gwyneth Paltrow prekasno savjetuje Brada Pitta i Jennifer Aniston

NAKON što se plavokosi holivudski ljepotan i na sudu rastao sa zvijezdom "Prijatelja" Jennifer Aniston, medijima se javila i njegova nekadašnja zaručnica Gwyneth Paltrow.

Oscarom nagrađena glumica za ulogu u filmu "Shakespeare In Love" prekinula je s Pittom još 1997. godine koji se kasnije oženio njenom prijateljicom Jennifer. "Naučila sam svoju lekciju s 24 godine", rekla je Paltrow.

32-godišnja Gwyneth tek sada, u magazinu "Time" savjetuje već bivšem bračnom paru da "nisu trebali toliko pričati novinarima o svojoj vezi i nesuglasicama u braku".

Ona se nakon Pitta u tajnosti viđala s Benom Affleckom, a danas je sretno udana za neobuzdanog engleskog glazbenika Chrisa Martina s kojim ima 15-mjesečnu kćer Apple.

Ne voli se slikati sa suprugom, a nije ga povela ni na spektakl dodjele Oscara, pa su već počele glasine da joj u bračnoj vezi baš sve ne štima.

Gwyneth tvrdi da je brak njena privatna stvar i da ne bi nikome otkrila hoće li biti zajedno s Chrisom ili ne. "Naš brak je između nas dvoje. Odlučimo li i dalje biti zajedno ili ne, to će biti naša stvar", rekla je glumica.

"Zlatni" hollywoodski brak Pitta i Aniston službeno je okončan prošloga tjedna nakon četiri i pol godine. Aniston je za Vanity Fair izjavila: "Tužno je da je sveden na holivudski kliše... ili je to možda samo ljudski kliše".

Pročitajte više