Hailey Bieber odgovorila na tračeve o njenom braku s Justinom: Sve te priče su lažne

Foto: Instagram

HAILEY BIEBER odgovorila je na glasine koje kruže u vezi njezinog braka s Justinom Bieberom nakon što je njezin otac Stephen Baldwin pozvao kršćane da mole za njih. 

TikTokom su se proširili tračevi u kojima se opisuje odnos celebrity para, ali se ne otkriva identitet niti postoji konkretan dokaz da se dogodilo ono o čemu se govori u traču, no mnogi su obožavatelji zaključili da je u tim objavama riječ o Hailey i Justinu. Na te tračeve naletjela je i Hailey.

"Samo za vašu informaciju, priče koje konstantno vidim na TikToku su 100% vremena pogrešne. Napravljene ni iz čega, dolaze iz zemlje zabluda. Znam da bi moglo biti zabavno vjerovati u te priče, ali samo da znate da su uvijek lažne. Žao mi je što spojlam", napisala je Hailey na Instagramu.

Baldwin pozvao kršćane da mole za Justina i Hailey

Podsjećamo, Stephen Baldwin podijelio je objavu Victora Marxa, osnivača All Things Possible Ministries, crkvene zajednice u SAD-u, koja sadrži snimku Justina kako svira gitaru i pjeva pjesmu I Could Sing of Your Love Forever, sastava Hillsong Worship.

"Kršćani, molim vas, kad pomislite na Justina i Hailey, odvojite trenutak i uputite malu molitvu njima, za njihovu mudrost, zaštitu i da se približe Gospodinu", napisao je spomenuti Marx u objavi. U naslovu, Victor je istaknuo da se njegova supruga Eileen Marx i Haileyina majka Kennya Baldwin "često mole zajedno" za mladi par.

Iako je Stephen podijelio objavu na svom Instagram Storyju, nije ponudio nikakav dodatni kontekst o tome kroz što Hailey i Justin prolaze. Međutim, obožavatelji su se zabrinuli za njihov brak. Nakon te objave, Hailey i Justin viđeni su kako dolaze u crkvu u Los Angelesu. 

Pročitajte više