"Ne moraš biti bogat ni lijep": Sjećate se Tajči? Danas ima 53 godine

Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

"NE MORAŠ biti bogat ni lijep, samo budi dobar i pokloni mi cvijet", pjevala je Tajči prije 33 godine na Eurosongu osvojivši sedmo mjesto na natjecanju koje se 1990. održalo u Zagrebu. 

Tatiana Cameron, poznata kao Tajči, živi u Tennesseeju, a na svom je Instagram profilu objavila kako je jučer proslavila svoj 53. rođendan. 

Rođendansko slavlje 

"Stvarno sam sretna! Hvala svima na divnoj rođendanskoj proslavi koju su mi moji dečki upriličili u restoranu u centru Franklina i na predivnim čokoladama što su mi ih darovali moji sinovi", napisala je. 

"Dobila sam stotine i stotine rođendanskih čestitki, moja sestra Sanja snimila je video specijalno za mene, a mama Štefica nazvala me u šest sati ujutro kako bi mi prva čestitala. Osjećam se voljeno, svima veliko hvala", dodala je. 

Rođendanskim čestitkama pridružili su se i brojni fanovi Eurosonga koji je prate na Instagramu. 

Prisjetila se nastupa 

Podsjetimo, Tajči se u ožujku ove godine prisjetila svog nastupa, istaknuvši kako je, bez obzira na rezultat na natjecanju, "pobjeda u životnim izazovima ono što je važno". 

"Bilo je nevjerojatno, moćno, magično i strašno. Toliko se bojimo svoje snage, ljepote koju posjedujemo iznutra, svoje sposobnosti da volimo i donosimo radost i nadu drugima da se povlačimo u nešto što se čini 'normalnijim'", napisala je.   

Pročitajte više