Haley iz Moderne obitelji nosila dvije vjenčanice na svadbi, objavljene su fotke

Foto: Instagram

ZVIJEZDA Moderne obitelji Sarah Hyland udala se ovog vikenda za dugogodišnjeg dečka Wellsa Adamsa, a za svoj veliki dan odabrala je čak dvije vjenčanice s potpisom Vere Wang.

"Sarah je odabrala svilenu vjenčanicu svijetle boje slonovače s ručno nabranim steznikom i rukavima od francuskog tila, s naglašenim visokim prorezom i delikatno skupljenim velom ručno apliciranog čipkastog obruba", napisala je Wang uz fotku mladenke u vjenčanici koju je nosila tijekom obreda.

Dizajnerica je zatim podijelila i fotografiju glumice u drugoj vjenčanici, u kojoj je zablistala na svadbenom slavlju.

"Za after party, Sarah je odabrala nježnu bijelu vjenčanicu s drapiranim dekolteom, ručno postavljenom čipkom i drapiranim rukavima od talijanskog tila", napisala je.

Podsjetimo, Sarah Hyland i Wells Adams zaručili su se 2019. godine nakon dvije godine veze, a planirali su se vjenčati 2020., no planove im je pomrsila pandemija koronavirusa, zbog čega su vjenčanje morali odgoditi za ovu godinu.

Vjenčanju su prisustvovali Sarahini kolege iz serije, a glumica Sofia Vergara među prvima je na društvenim mrežama podijelila fotke sa svadbe.

Pročitajte više