Halle Berry bez novčanih obaveza prema bivšem suprugu

KOD bogatih i slavnih zvijezda rastave brakova ne završavaju službenim papirom jer se još godinama znaju voditi sudski procesi oko podjele imovine i plaćanja alimentacija.

Seksi glumica nakon prvog neuspjelog braka s igračem baseballa Davidom Justiceom u siječnu 2001. godine udala se za tri godine mlađeg glazbenika Erica Bennetta s kojim je prethodno dogovorila potpisivanje predbračnog ugovora.

33-godišnji Bennett nije se pokazao kao vjeran suprug, a svoje je brojne avanture opravdavao ovisnošću o seksu od koje se čak pokušavao izliječiti.

Halle se prošle godine i službeno razvela nakon čega se Bennett pokušao dokopati polovice njezine imovine i novca.

Njegove namjere je sud glatko odbio zbog jasno napisanog predbračnog ugovora po kojem mu pripada samo njegov vlastiti stan u Californiji.

Glumica je zadržala 7 milijuna dolara vrijednu vilu na Beverly Hillsu i oslobođena je bilo kakve novčane potpore njemu i njegovoj maloljetnoj kćeri Indiji.

Iako je nakon razvoda izjavljivala da će se teško upustiti u novu vezu, Halle u posljednje vrijeme izlazi s glumcem Michaelom Ealyem s kojim je nedavno snimila televizijsku dramu u kojoj glumi feministkinju koja se više puta rastaje i ženi.

Pročitajte više