Halle Berry dobila nogu od oca svoje kćeri?

GLUMICA Halle Berry navodno je ponovno sama. Tamnoputa oskarovka više nije u vezi s ocem svoje kćeri, modelom Gabrielom Aubryjem, piše RadarOnline. Lijepa 43-godišnja glumica navodno je nakon pet godina dobila nogu od Gabriela, i to zato što je između njih prevelika razlika u godinama. On je od Halle mlađi 9 godina i to mu je počelo smetati, pa je shvatio da veza više ne funkcionira.

"Kada su tek započeli vezu, razliku u godinama nije niti primjećivao; Halle je bila najljepša žena s kojom je ikada izlazio i bio je potpuno zaljubljen u nju. No, kako je vrijeme prolazilo, jaz u godinama sve se više primjećivao. Gabriel je počeo uočavati i druge žene, one su ga počele privlačiti, pa je shvatio kako jednostavno ne bi bilo u redu da i dalje ostane s Halle", otkriva jedan izvor.

"Prekinuo je vezu jer nije želio varati Halle"

"On je stvarno pristojan muškarac, nikada ne bi prevario Halle, ali čini mi se da ga je neka druga privukla pa je smatrao da mora prekinuti vezu. Halle se uvijek bojala da će ga zanimati njezin novac, no on je vrlo ponosan i to ne bi bio njegov stil. Njemu je najvažnije da dobije zajedničko skrbništvo nad kćeri Nahlom, jer je obožava, a Halle se s tim složila", dodaje izvor.

"Čini se da je njihov prekid bio vrlo prijateljski, koliko je to moguće. Oboje su zbog posla često putovali, pa su navikli provoditi vrijeme jedno bez drugoga. Ipak, Halle je prekid prihvatila jako teško jer je stvarno voljela Gabriela i mislila kako je on onaj pravi", kaže izvor.

 

Pročitajte više