Hana Hegedušić rasplakala žiri, "Severina" se posvađala sa Sandrom: "Ma šta ti pričaš?"

Screenshot: Nova TV

U DRUGOJ epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato najbolje je opet bila Hana Hegedušić, pobjednica prošlog vikenda. Nakon pretvorbe u Mladena Grdovića, dočekala ju je pjesma "I Will Always Love You" Whitney Houston. Hana je oduševila transformacijom i ponudila vokalnu izvedbu kojom je sve ostavila bez daha. Prema Haninom izboru, kao pobjednice epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna "Udruzi za sindrom Down Međimurske županije".

Drugo mjesto zauzela je Lana Jurčević, dok je treći Damir Kedžo.

Večer je otvorila Žanamari Perčić, koja je utjelovila Severinu, a otpjevala je pjesmu "Brad Pitt".

"Nastup je bio fantastičan, ali ženski dio komisije je malo razočaran da nisi u onom više seksi izgledu s halterima bila", rekao je Tomo.

Filip Dizdar potrudio se pri transformaciji u Jasmina Stavrosa i otpjevao njegovu pjesmu "Dijamanti", za koju tvrdi da je dosad nije čuo.

"Jasmin je izričito zabavan, tog mi je malo falilo, malo si bio preozbiljan", komentirao je Tomo.

 

Pobjednica Hana odlično je "skinula" Whitney Houston.

"Dajte mi maramicu razmazala mi se šminka, naježila sam se, rasplakala sam se. Divna, divna Hana! Predivna", rekla je Ecija Ojdanić.

"i si čudo. Zaista, hvala ti za ovaj nastup. To je toliko teška pjesma. Digla si ljestvicu i ja ne znam kuda ćeš dalje! Bez teksta sam. Sjajna. Bravo", rekla joj je Sandra Bagarić.

Drugu Severinu te večeri utjelovila je Ana Maras Harmander, koja je izvela "Da si moj".

"Severinu je puno lakše glumicama imitirati. Prišla si prije svega psihološki kao glumica pjesmi, a pjesma nije nekog velikog raspona, niti zahtjevnosti...", krenula je Sandra, na što ju je "Seve" prekinula: "Ma šta ti pričaš? Ona je jedna od najpopularnijih pisama".

Matteo Cetinski postao je pop kraljica Madonna.

"Ti si probio led. Ti si prvi natjecatelj u štiklama u ovoj sezoni. Bio si sjajan. Kad budeš gledao ovu snimku, s odgodom 20- 30 godina, bit će ti zaista zabavno", rekla mu je Sandra.

Lana Jurčević nasmijala je sve promjenom spola i izvedbom pjesme Boney M. "daddy Cool".

"Sve je bilo super ... međutim, onaj jedan ironijski odmak koji si uspjela uspostaviti s publikom ... bilo je zaista fascinantno", rekao joj je Goran Navojec.

Damir Kedžo svojom interpretacijom Petra Graše zaradio je treće mjesto.

"Na momente čak si me podsjetio i na Georgea Michaela. Još nisam to vidio da netko izimitira dvije osobe. Dakle, dali ste i više nego što smo tražili", rekao mu je Goran.

Reper Fil Tilen ponovo se potpuno uživio u lik King Africe iz kojeg nije izlazio do kraja showa.

"Mislim da je bilo jako zabavno, bilo je super. Vrlo, vrlo bombastično i seksi", rekao mu je Goran.

U sljedećoj emisiji Hana će postati Julio Iglesias, a Lana njegov sin Enrique. Damir Kedžo postaje Ariana Grande, a Matteo Cetinski Dino Dvornik. Fil Tilen otpjevat će neku od pjesama od Right Said Fred, a Filip Dizdar postaje Kasandra. Žanamari čekaju Đavoli, a Anu Maras Jennifer Lopez. 

Pročitajte više