Hari Rončević zaplakao na koncertu u Ciboni

VIŠE od tri sata poznati je "getanin" pjevao na pozornici KC-a Dražen Petrović, a u izvedbama njegovih najvećih hitova pridružili su mu se kolege i prijatelji s kojima surađuje dugi niz godina - Tedi Spalato, Doris Dragović i klapa Cambi. Dolazak Zorana Jelenkovića iznenadio je i samog Harija, koji je, oduševljen odličnim prijemom, pred publikom nekoliko puta zaplakao.

Više od deset godina uspješnog estradnog rada svrstali su Harija Rončevića u sami vrh izvođača "dalmatinske šansone", pa je interes za njegov veliki zagrebački koncert bio očekivano velik. Povjerenje publike Hari je opravdao s više od tri sata svojih najvećih hitova, i novih pjesama s aktualnog albuma "Daj sebe do kraja", a atmosferu nisu pokvarili ni tehnički problemi, zbog kojih je poznati Dalmatinac nakratko izgubio živce.

Klapa Cambi u Ciboni je nastupila u novoj postavi, a na velikoj se pozornici, nakon dugo vremena, pojavila Doris Dragović, koja u posljednje vrijeme medije zaobilazi u širokom luku. Organizatori koncerta iznenađenje su pripremili i glavnoj zvijezdi - na scenu je u jednom trenutku došao Zoran Jelenković, i ubrzo postao "animir dama" velikog koncerta.

Prijem publike izmamio je suze na lice inače suzdržanog pjevača, koji, nakon uspješnog zagrebačkog koncerta, nastavlja turneju po dvoranama diljem Hrvatske.

D.K.
Foto: G.P.

Pročitajte više