Harmonikaš koji je svirao u bendu Maje Šuput otkrio što se točno dogodilo u Đurđevcu

Foto: Samir Nurkić

SAMIR NURKIĆ, harmonikaš koji je u backstageu u Đurđevcu svirao članovima benda Maje Šuput, za Index je otkrio što se događalo na snimkama koje su izazvale niz kritika.

"Prije svega htio bih se ispričati svima povodom događaja u Đurđevcu. Nije nam bila namjera da išta uništimo ili oskvrnavimo, jednostavno u tom trenutku smo bili pod utjecajem pozitivne atmosfere nakon odrađenog koncerta. Naime, gostovali smo na jednom eventu gdje smo bili gosti Maja sa bendom i ja. Nakon njenog nastupa je slijedio moj nastup, a između je bila kratka pauza od 10-ak minuta gdje sam se ja spremao u backstageu za svoj izlazak na binu", kaže nam Samir i dodaje da je prostor u kojem je nastala snimka bio backstage i garderoba.

"U trenutku završavanja Majinog nastupa je slijedio moj nastup, a u tih par minuta između dogodila su se i ta dva-tri Instagram storyja gdje nas je malo ponijela pozitivna atmosfera te smo se malo opustili uz par pjesmica. Htio bih napomenuti da ni ekipa ni ja nikad nismo imali neke ekscese u kojima smo ikome išta uništili ili nekoga povrijedili pa tako nam ni sada nije to bila ni namjera. Prostor smo ostavili u istom stanju kakvog smo ga i zatekli, bez ikakvog oštećenja", poručio je.

Dodao je i da mu je "žao zbog svega i da se ništa slično neće ponoviti". Inače, Samir je najpopularniji domaći harmonikaš koji je simpatije mnogih prikupio obradama poznatih pjesama.

>>Harmonikaš cvijećem i pjesmom iznenadio Zagrepčanke koje su radile na Dan žena

Ispriku je ranije u ime benda poslala i Maja Šuput.

Direktor TZ-a Đurđevac ih nazvao "krkanskim seljačinama"

Šuput i njezin bend sinoć su stigli u Đurđevac u sklopu team buildinga jedne automobilske kompanije. 

Pjevačica je objavila nekoliko snimki na Instagramu na kojima se moglo vidjeti kako članovi benda jašu topove i vise s lustera uz zvukove harmonike. Maja je snimke s društvene mreže kasnije izbrisala.

O svemu se oglasio i direktor Turističke zajednice grada Đurđevca Mario Fuček.

"Dok ti krasan event izjebe kromanjonsko ponašanje krkanskih seljačina. I to pod medijskim pokroviteljstvom pvc zvijezde. Kulturni i dobrohotni ljudi koji poštuju domaćine i baštinu su vazda dobrodošli u Đurđevac... Ovakvi primitivci ne. Žao mi je što nisu ponijeli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka", napisao je na Facebooku uz hashtag #majašuput.

Pročitajte više