Harry Styles snimljen kako se ljubi s Emily Ratajkowski

Foto: Profimedia

ČINI se da je miljenik žena Harry Styles pronašao novu ljubav. Snimljen je kako ljubi manekenku Emily Ratajkowski na ulicama Tokija. Daily Mail objavio je ekskluzivan video na kojemu se vide Harry i Emily pored automobila kako se ljube. Video se brzo proširio društvenim mrežama.

Bili su ležerno odjeveni. Harry je nosio bijelu majicu, crne hlače i crnu jaknu, dok je Emily odjenula crnu haljinu i ružičastu jaknu. Pogledi prolaznika, kao i kamere, čini se da im nisu smetale jer su se pred svima strastveno ljubili.

Nedavno se pisalo da Styles ima djevojku

Inače, Harry je trenutno u Japanu u sklopu svoje turneje Love On Tour. Krajem prošlog mjeseca pisalo se kako je Harry nakon prekida s Olivijom Wilde pronašao novu djevojku, no nije otkriven identitet te žene. 

"Harry se viđa s nekim. Dat će sve od sebe da zataji njezin identitet nakon cirkusa oko njegove veze s Olivijom. Svi njegovi bliski prijatelji znaju za romansu. Iako je još rano, čini se da im ide dobro", rekao je tada izvor. 

Emily se razišla s mužem u rujnu 2022.

Emily su proteklih nekoliko mjeseci, otkako je u rujnu 2022. podnijela zahtjev za razvod braka od filmskog producenta Sebastiana Beara-McClarda, povezivali s nekoliko muškaraca. Bila je u vezi s komičarem Peteom Davidsonom, šuškalo se da se nešto događa između nje i Brada Pitta, navodno je viđena s umjetnikom Jackom Greerom, a za Valentinovo je objavljivala fotografije s Ericom Andreom.

U studenom prošle godine objavljeno je da su Harry Styles i Olivia Wilde prekinuli nakon dvije godine veze. Kako je tada pisao magazin People, "uzeli su pauzu jer imaju različite prioritete koji ih razdvajaju". Od njihovog prekida Harry nije bio povezivan s drugim djevojkama, sve do sad dok nije snimljen s Emily.

Pročitajte više