HBO-ova hit-serija nakon 5 godina dobiva novu sezonu

Foto: Press

Serija Big Little Lies (Male laži), čija je posljednja epizoda izašla 2019. godine, vraća se na male ekrane. Iako su producenti tvrdili da je s drugom sezonom gotova, glumica Nicole Kidman sada je otkrila da će ipak doći do nove.

"Voljela sam Big Little Lies jer su se na neki način pojavile u razdoblju mog života kad sam rodila djecu i mislila da ću se povući, a onda je došlo do situacije u kojoj smo Reese Witherspoon i ja mogle producirati tu seriju", objasnila je Kidman na jednom događaju zahvalivši publici na podržavanju serije koja je ostvarila velik uspjeh.

"Donijet ćemo vam i treću sezonu, samo za vašu informaciju", rekla je na oduševljenje prisutnih, navodi E!.

 

Prije gotovo pet godina objavljena je druga sezona HBO-ove kriminalističke drame, koja je dobila brojne pohvale kritičara, posebno zbog scenarija, režije, glume, produkcijskih vrijednosti, kinematografije i glazbene podloge. O kvaliteti serije svjedoči i činjenica da je prva sezona dobila čak 16 nominacija za nagradu Emmy i osvojila njih osam.

Jaku glumačku postavu čine Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern i Zoë Kravitz u ulozi pet žena u Montereyu u Kaliforniji, upletenih u istragu ubojstva nasilnog supruga Kidmaninog lika. U drugoj sezoni pridružila im se i Meryl Streep kao majka ubijenog nasilnika i svekrva koja je spremna zagorčati život svojoj snahi.

Pročitajte više