HDZ zna kako protiv oporbe - muhoklepom!

NAKON nedavnog lova na glasove HDZ nas je na svojim web stranicama još jednom počastio predizbornokampanjskim humorom kojem je veliki vođa Ivo Sanader tako sklon. Nova video igra, prikladno naslovljena "Oporba Splash", na HDZ-ovom webu nešto je zahtjevnija nego prethodna - da bi muhoklepom po glavi udarili političke protivnike koji iskaču iz saborskih klupa morate ih najprije prepoznati.

No, da bi igra ipak bila primjerena svim slojevima pučanstva, od 6 do 66, iz saborskih klupa koje nose natpis 4. izborna jedinica i HDZ zna (prikladno popraćen smajlićem) iskače samo jedan pripadnik vladajuće stranke - Ivica Kirin. Kiru su ovom prigodom naoružali i znakom "stop" kako bi već na prvi pogled i onima neupućenim u politiku bilo jasno da dični nam ministar unutarnjih poslova nije zaslužio dobiti udarac u glavu. Ili barem HDZ tako misli.

Ali svi se poklonici HDZ-a zato mogu iživljavati nad primjerice Borisom Mikšićem, Vesnom Pusić, Ljubom Jurčićem ili Antom Đapićem. Svaki udarac vrijedi sto bodova, a cilj je u jednoj minuti udariti što više HDZ-ovih političkih protivnika. Iznenađujuće je samo što Zoran Milanović donosi isti broj bodova kao i svi ostali, za očekivati je da bi HDZ-u udarac upućen prema njemu trebao vrijediti barem dvostruko.

Ako doista osjećate mazohističku potrebu trošenja slobodnog vremena na ovakve igre možete ju isprobati ovdje. Toliko o ozbiljnosti s kojom vladajuća hrvatska stranka pristupa političkom nadmetanju s opozicijom.

P.V.

Pročitajte više