Heather Mills snimila bizarnu "ekološku" kampanju

BRITANCI su sve više uvjereni kako Millsova silnim ekološkim kampanjama ne želi spasiti planet, već jednostavno privući pozornost na sebe. Novi plakati humanitarne udruge za životinje Viva prikazuju najomraženiju Britanku koja svim ljubiteljima mesa poručuje: "Nemaš nogu za stajanje!", no i najveći vegetarijanci među Britancima smatraju kako je ovog puta definitivno pretjerala.

Bizarnu Vivinu kampanju predstavila je sama Heather Mills, i to nekoliko sati nakon što je u London doputovala iz Zagreba, gdje je nesretnoj djevojci navodno pomogla da dobije najboljeg kirurga u Europi. Šokirani prolaznici u Hyde Parku čuli su bivšu suprugu Paula McCartneya kako viče: "Spasimo planet, pijmo mlijeko štakora!", želeći pritom objasniti kako ekologiji možemo doprinijeti i ako umjesto kravljeg, pijemo mlijeko štakora, pasa i mačaka.

Provokativna poruka, kojom još jednom ukazuje na činjenicu da nema jednu nogu, navodno ljubiteljima mesa želi poručiti da ugrožavaju zemlju na razinama kojih uopće nisu svjesni, no Heather Mills opet je skrenula pozornost isključivo na sebe, a ne na projekt čija je ideja možda i vrijedna spomena.

U nedavnom televizijskom intervjuu Heather Mills optužila je novinare za višemjesečni medijski linč. "U proteklih pola godine pročitala sam oko 4400 negativnih i zlobnih članaka o meni. Možete li to vjerovati?! Dosta mi je svega, više ne želim niti izaći iz kuće, a sve što radim, radim zbog svoje kćeri", izjavila je uzrujana Heather, a nakon tjedan dana Veliku Britaniju počastila novim povodom za ogovaranje i zlobne napise u novinama.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više