Hello! objavio prve fotke novog "derišta" Judea Lawa

JEDNA od aktualnijih starleta u showbiznisu trenutno, ona koja je Judeu Lawu rodila njegovo četvrto dijete, fotografije njihove zajedničke kćeri Sofije unovčila je na naslovnici časopisa Hello! za vrtoglavih tristo tisuća dolara. Fotografije su objavljene ovaj tjedan, a kako prenosi isti časopis, Samantha Burke im je ispričala kako Law, unatoč najavama da će majci svojeg djeteta pomagati u odgoju, svoju kćer još uvijek nije upoznao.

"Još uvijek nema nikakvih planova o tome da Jude upozna svoju kćer, a i znam da je vrlo zauzet", kaže Burke. "Ali mala ima toliko osobnosti da znam da će se Jude zaljubiti u nju na prvi pogled", priča. "Ima njegovu bradu i nos, i ima jedan maleni tik koji sam kod njega već zamijetila ranije. Ma, sva je na njega, iako, čini mi se da ima moje oči", ispričala je Burke.

"Jako sam sretan, osjećam se dobro u svojoj koži. Ne osjećam potrebu za dokazivanjem. U ranim dvadesetima mi je bilo jako važno postići nešto, a sad mogu uživati u životu i svoje vrijeme posvetiti svojoj djeci i sebi. No to ne znači da ću ostati sam do kraja života, bar se nadam", rekao je Law za britanski magazin "OK", ali i napomenuo da ga činjenica da je četvrti put postao ocem baš i ne oduševljava previše, jer bi on "radije novu djevojku, a ne još jedno derište".

Pročitajte više