Horus Hay - širokobriješki kralj "ozdraviteljstva"

POTAKNUTI linkom s Usenet grupe kojoj više ne smijemo spominjati ime, naišli smo na web site stanovitog Mladena Zeljka, koji ipak više voli da ga zovete Gospod Horus Hay, Kozmički i Božanski ozdravitelj.

Na Internet stranici našli smo sve što možete poželjeti od dobrog New Age trasha - bezgranično veličanje vlastite osobe (do mjere da uz sve ezoterične titule Željko ne zaboravlja spomenuti kako je ing. geotehnike i hidrotehnike), svojih "ozdraviteljskih" tehnika, te črčkarija shema za "izazivanje kvalitetnih promjena u energiji aure".

Znajte da je Mladen rođen 1954. u Širokom Brijegu, te da je tvorac nečeg što se zove program ZEEMAT.

Ipak, ni nakon čitanja njegovog "programa" od 23 stranice u Wordu nismo uspjeli dokučiti o čemu se zapravo radi, ali smo shvatili da Mladen voli pisati velikim slovima i proglašavati se Gospodom, te svako malo spominjati stanovitu piramidu čiji je on "konstruktor i graditelj".

Da vas ne davimo sa svojim ciničnim interpretacijama nečeg što je negdje duboko (ali zaista duboko) napisano dobronamjerno, prenosimo vam nekoliko rečenica s njegovih stranica, pa prosudite sami.

"Samim mojim rođenjem otvoren je kanal za priliv božanskih energije i energije ljubavi, mira, radosti i ozdravljenja koje nosim u sebi i čiji sam gospodar."

"Imam moć i znanje kroz koje ostvarujem da hrvatski narod bude primjer čovječanstvu, kako živjeti Bogu, to znači u ljubavi, u radosti sretno u obilju svega. Odgovor je u piramidi čiji sam konstruktor i graditelj."

"Što znači - Mladen zauvijek gospodar?
Moja snaga i moć je iznad svake nevolje i sile zla."

"Mladen Zeljko - Horus Hay snagom svojih misli i Svjetla u sebi poništi sve loše i destruktivno u čovjeku mudrošću i znanjem, te puninom života kojom se manifestira, pomaže čovjeku da dođe do mira, dobra i ljubavi u sebi."

Znajte još samo da se radi o osobi koja ima svoj termin na OTV-u, u kojem prima pozive gledatelja te ih "liječi" tako da im kaže da stave desnu ruku na dio tijela koji ih boli, drže do kraja njegove emisije i još 15 minuta nakon završetka iste, i bolovi će proći.

Sve u svemu, ako želite vidjeti do koje mjere ide ljudska ludost, svakako posjetite stranice.  i napokon su dobili dostojnu konkurenciju.

Pročitajte više