HRT večeras neće emitirati kviz Tko želi biti milijunaš

Foto: Marin Tironi/Pixsell

NA RASPOREDU prvog programa HRT-a večeras nema kviza Tko želi biti milijunaš. U terminu popularnog kviza večeras je dokumentarni film U Černobilu s Benom Fogleom. Budući da danas nije nikakva obljetnica ni godišnjica nuklearne katastrofe, dokumentarac umjesto Milijunaša iznenadio je mnoge.

Milijunaša večeras neće biti jer emisija nije snimljena jer je Tarik Filipović prošli tjedan završio u samoizolaciji.

"Voditelj kviza morao je u samoizolaciju kada je kviz trebao biti sniman, no očekujemo kako će sljedeći tjedan sve biti prema planu te kako će gledatelji već idućeg četvrtka gledati Milijunaš prema rasporedu", kažu s HRT-a.

U prošloj emisiji najviši iznos, 125.000 kuna, osvojio je Marin Knežević koji je završio natjecanje na 13. pitanju. Na pitanju za 250.000 kuna je odustao, a ono je glasilo: "Tko je svoje umjetničko prezime odabrao ugledavši iz telefonske govornice reklamu za film Humphreyja Bogarta?" Odgovori koji su bili ponuđeni su Michael Caine, Anthony Hopkins, Gene Hackman i Dustin Hoffman. Točan odgovor bio je Michael Caine. 

Posljednji natjecatelj iz prošle emisije, Igor Ilić Balen iz Zagreba, na kraju posljednje emisije je prešao prvi prag sa sva tri džokera na raspolaganju.

Pročitajte više