Hrvat kojemu je Donald Trump pomogao da postane milijunaš

Foto/Screenshot: Instagram/Youtube

REALITY show "Pripravnik", koji se počeo emitirati 2004. godine, bio je još jedan uspješan poslovni projekt Donalda Trumpa, a pratio je natjecanje 16 kandidata da dobiju posao iz snova. "Pripravnik" se prikazivao jednom tjedno, a na kraju svake epizode Donald bi najslabijoj karici teatralno rekao: "Otpušten si."

Show je u Americi bio hit prve sezone, a jedini čovjek kojem Donald nije uputio otrovnu strelicu te godine bio je Bill Rancic, američki Hrvat koji je postao pripravnik Donalda Trumpa i dobio posao za koji se te godine natjecalo više od 250 tisuća ljudi.

Bill Rancic rođen je i odrastao u Chicagu i njegovi su se snovi počeli ostvarivati zahvaljujući Donaldu, jer je nakon posla u jednoj Trumpovoj firmi postao prava zvijezda u medijima, ali i uspješan poslovni čovjek, čije bogatstvo se danas procjenjuje na pet milijuna dolara.

Bill je u braku s američkom TV zvijezdom Giulianom Rancic, a zajedno su snimali i reality show koji im je donio pravo bogatstvo. Bill i Guiliana jedan su od najmoćnijih američkih TV parova, a osim što se bave televizijskim poslom, u svom vlasništvu imaju i lanac restorana te produkcijsku kuću.

Šarmantni Rancic je nedavno iznenadio čitavu Ameriku kada je napisao i objavio ljubavni roman inspiriran vezom s Guilianom. Par je u braku od 2007. godine i imaju sina Dukea.

Američki mediji posljednjih mjeseci pitali su se gdje je i što radi Bill Rancic, te što misli o kandidaturi Donalda Trumpa, ali je on to otkrio prije nekoliko godina, kada je bilo gotovo nevjerojatno da će Trump postati predsjednik.

"Ako se kandidira, naravno da će pobijediti. Taj čovjek uvijek pobjeđuje", rekao je Bill o svom bivšem šefu koji ga je naučio kako zgrnuti milijune.

Pročitajte više