Hrvatica Antonia 2016. je oduševila u britanskom X Factoru. Ovako danas izgleda

Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

TROGIRANKA Antonia Mirat 2016. godine natjecala se u britanskom X Factoru. U žiriju su tada sjedili Simon Cowell, Sharon Osbourne, Louis Walsh i Nicole Scherzinger. Najprije je pred žirijem izvela vlastitu obradu pjesme Queen of the Night pjevačice Whitney Houston, a u nju je ukomponirala Mozartovu Magičnu frulu. Tom si je izvedbom osigurala prolazak u nastavak natjecanja.

U natjecanju je otpjevala i Respect Arethe Franklin. Antonia je naposljetku došla do superfinala britanskog X Factora te je pred 100 tisuća ljudi u dvorani Wembley nastupila s pjesmom Summertime. Nije pobijedila u showu, ali se potom prijavila u hrvatsku verziju Supertalenta, no nije impresionirala žiri. 

Martina Tomčić stisnula joj je zlatni gumb, ali je bila jedina članica žirija koja joj je dala "da". Ostali članovi žirija nisu bili oduševljeni. "Prepala me nastupom", rekao je Janko Popović Volarić, a Maja Šuput dodala je kako joj je nastup bio previše ekspresivan. 

Od sudjelovanja u ovim showovima Antonia se rijetko pojavljuje u javnosti. Na Instagramu je prati gotovo 200 tisuća ljudi, a u zadnje vrijeme, osim pjevanjem, bavi se i tjelovježbom. Ovako Antonia danas izgleda.

Pročitajte više