Hrvatska naglo skočila na kladionicama za Eurosong

Screenshot: YouTube

HRVATSKA je gotovo preko noći skočila na kladionicama za pobjedu na Eurosongu. Mia Dimšić popela se za čak sedam mjesta nakon nastupa u Izraelu te na kladionicama više nije na 33., nego na 26. mjestu. Mia je prije tri dana nastupila u Tel Avivu s ostatkom natjecatelja, a čini se da se nastup jako svidio europskoj publici te se broj oklada na Hrvatsku drastično povećao.

Na YouTube snimci nastupa nižu se brojni pozitivni komentari na Mijinu pjesmu i nastup, kao i na emotivnu izvedbu u Izraelu.

Novim skokom na kladionicama povećale su se i šanse da Mia Dimšić uđe u finale Eurosonga. Trenutno je na kladionicama za prvo polufinale na 11. mjestu i malo joj fali da se plasira u prvih 10 koji će nastupiti u velikom finalu.

Objavila je spot za pjesmu

Mia je prije nekoliko dana predstavila i spot za Guilty Pleasure koji je sniman u njezinom rodnom gradu. Snimila je spotove za verziju na hrvatskom, kao i na engleskom jeziku.

"Baš sam ponosna na Osijek, nedavno je tamo održan i Porin. Imala sam neka snimanja za Eurosong u Osijeku. Baš mi je drago da ovaj spot ide u Europu", rekla je Mia.

Još uvijek nije odlučeno hoće li Mia pjevati hrvatsku ili englesku verziju.

"U toj fazi smo da sve razmatramo. Meni se jako svidjela hrvatska verzija, pa ćemo razmisliti, ali mislim da će ostati osnova na engleskom jer je to bio original i izvorna priča. Važno je da publika razumije što prepričavam, nismo isključili mogućnost da ubacimo malo hrvatskog", rekla je.

Pročitajte više