Hrvatska pjevačica nakon teške bolesti progovorila o novoj borbi: Debljam se i umaram

Foto: Instagram

ANDREA ŠUŠNJARA otkrila je da već neko vrijeme boluje od bolesti štitnjače, i to nakon što je pobijedila rak jajnika koji joj je bio dijagnosticiran u ranim dvadesetim godinama. 

36-godišnja pjevačica otkrila je za Story kako se zbog bolesti štitnjače bori s kilogramima te da se zbog užurbanog tempa života ne stiže posvetiti zdravlju. 

Borba s bolesti štitnjače

"Imam problema sa štitnjačom. Nabacila sam nekoliko kilograma zbog lošeg zdravlja, ali nadam se da će se sve regulirati do kraja ljeta. Nemam puno vremena za odmor jer mi je tempo baš zeznut. Vozim se u kombiju po cijeli dan, odem na neku večeru, uglavnom junk food, odradim koncert pa vraćanje natrag. Nije lako", priznala je.  

Najdugovječnija pjevačica Magazina potražila je savjet o zdravlju od bivše pjevačice Magazina Jelene Rozge, koja se inače bori s istim zdravstvenim problemom. 

"Mi smo se o tome čule. Poznajemo se već dugi niz godina. Razlika je u tome što ja imam obrnuti oblik štitnjače od nje. Ja se debljam i umorna sam, a ona mršavi. Sad se trenutačno borim s tim, ali nadam se da će sve biti u redu", izjavila je Andrea. 

Inače, Andrea već 12 godina pjeva u grupi Magazin, što je dulje od bilo koje njezine prethodnice, a nedavno je izjavila da razmišlja o odlasku iz grupe

Pročitajte više