Hrvatske zvijezde gube na kilaži

Nikolina Pišek protiv kilograma bori se "lošom prehranom i histeričnim načinom života"

Nikolini kure mršavljenja, ruku na srce, nisu potrebne, što je i sama shvatila prilikom nedavna posjeta ordinaciji popularnog doktora Glumičića. "Ma zapravo nisam znala što bih od sebe, nisam htjela na liposukciju, mislila sam da bih laserskom lipolizom možda mogla smanjiti stražnjicu. No, Glumičić mi je krajnje profesionalno kazao "Nemam ti kaj raditi, odi doma", tako da na kraju nije bilo nikakve operacije", prepričava nam Nikolina svoj nedavni posjet plastičnom kirurgu. Kako se jedna od najseksi Hrvatica hvata u koštac s kilogramima? "Ja to po inerciji, lošom prehranom i histeričnim načinom života", našalila se Nikolina kojoj dijete, kaže, nisu jača strana, pa često "poklekne", uglavnom tamo gdje ne bi smjela - pred ugljikohidratima i slatkišima. No, kako voli sport, Nikolinu se ponekada, kako nam kaže, može vidjeti kako trči po kvartu u kojemu živi, a kada "nije lijena", posjeti i teretanu.

Stefany Hohnjec: Ljubav je najbolji recept za mršavljenje

Bivša Miss sporta, poznata, osim po ostvarenim sportskim rezultatima, i po bujnom poprsju kojega je nedavno, na žalost muške populacije, operativnim zahvatom smanjila, u posljednjih je nekoliko mjeseci izgubila čak 15 kilograma. Ne radi se, kaže, o nikakvoj dijeti, nego o ljubavi. Stefany je, naime, već duže vrijeme u sretnoj vezi s tenisačem Lukom Belićem koji je, otkriva nam, pravi ključ njezina dobrog izgleda. "Oko Nove godine krenula sam na UN dijetu, no nakon tri tjedna sam odustala. Onda su se kilogrami jednostavno počeli topiti sami od sebe, a kilaža mi i dalje pada. Ma, ljubav je najbolji recept za mršavljenje!", kaže Stefany. Plavokosa Porečanka opovrgava nedavne medijske navode da je prekinula s dečkom "jer ju on iskorištava", i ne zna tko je takvo nešto uopće mogao izjaviti. Stefy nam je, kaže, sretnija nego ikad, a osim ljubavi, razlog njezina gubitka kilograma je i projekt na kojemu trenutno radi, a za kojega ćemo, kako o njemu za sada ne smije govoriti, uskoro doznati više.

Danijela Dvornik: Za Uskrs sam griješila, pa sve moram od početka

Danijela Dvornik krenula je na dijetu, a jedini koji je kilograme izgubio bio je - Dino. Danijela, čije je podvrgavanje liposukciji emitirano i na televiziji podiglo poveću medijsku prašinu, popularnom UN dijetom izgubila je samo četiri kioilograma, a Dino, koji se zajedno sa suprugom - htio to ili ne - podvrgnuo strožijem režimu pehrane, lakši je za čak desetak kilograma. "On nije ni išao na dijetu, način ishrane mu se promijenio jer sam ja išla na dijetu, pa je jednostavno izgubio kilograme, da je bar meni to tako lako!", požalila nam se Danijela koja je za uskrsne blagdane, kaže "griješila", pa "sad sve mora od početka". Do ljeta će, kaže, postrožiti režim, a neko vrijeme neće ni stati na vagu "jer ne želi ni znati koliko joj se kilograma vratilo" u posljednjih para dana.

Pročitajte više