Hrvoje i Tina Rupčić se rastaju?

TINA RUPČIĆ je navodno potpuno poludjela zbog medijskih napisa kako se njezin suprug Hrvoje i dalje potajno viđa s glumicom Zrinkom Cvitešić, pa je odlučila raskinuti 11-godišnji brak. Kako je naveo tjednik Extra, Rupčići će se rastati sporazumno te će u suglasju dogovoriti podjelu imovine. No,  kao roditeljima ostaje im i odluka koliko će tko vremena provoditi s kojim sinom.

Gotovo ili ne?

Razlog zbog kojeg nekoć uredan i skladan brak umire nakon 11 godina je veza Hrvoja i Zrinke koja je započela prije devet mjeseci. Krajem prošlog ljeta Hrvoje se iselio iz obiteljske kuće i unajmio podstanarski stan nu zagrebačkoj Trešnjevci. Taman kad se pomislilo kako su okončali svoju vezu krajem prošle godine, ponovno se počelo šuškati kako ta veza zapravo nikada nije bila gotova, već da se par i dalje potajno sastaje.

"Shvaćam da se cura zaljubila, nema u tome ništa loše, ali krajnje je vrijeme da nastavimo mirno živjeti svoje živote", rekla je tada za story Tina Rupčić koja dotad nikad nije imala poriv za igranjem kučke kako bi kontrolirala supruga jer mu je "vezanjem do kraja života" odlučila vjerovati, no čini se kako je ovoga puta uzela konce u svoje ruke i nevjeri odlučila stati na kraj.

G.P.
Foto: Index

Pročitajte više