HTV izbacila Renea Bitorajca

RENE BITORAJAC više nije voditelj emisije Coca Cola Music Stars na HTV-u zbog nedavnog incidenta na parkiralištu Zagrebačkom velesajma.

Urednik Zabavnog programa HTV-a Siniša Svilan rekao je kako je riječ o javnoj televiziji, te da je nedopustivo da Rene Bitorajac bude prisutan na malim ekranima.

Svilan je dodao da je Rene izvrsno odradio svoj posao, no kako "je HTV javna televizija, ne smije slati krive signale društvu", prenosi Jutarnji list, "a ista pravila moraju vrijediti za sve (slučaj Siniše Cmrka, op. a.)".

Nije poznato hoće li se na HTV-u prikazati tri snimljene epizode s Bitorajcem koje još nisu emitirane. Svilan tvrdi da neće, no direktor Coca-Coline službe za odnose s javnošću tvrdi kako će se još ove tri epizode emitirati, a do tada će se naći i novi voditelj, za čije mjesto je najizgledniji kandidat Vjeran Mišurec.

Podsjetimo, Rene se prije otprilike dva tjedna na parkiralištu Zagrebačkom velesajma sukobio s čuvarom parkirališta, te mu šipkom slomio ruku. Nakon incidenta i Zagrebačka je policija podnijela prijavu protiv glumca i voditelja.

Pročitajte više