HTZ ekskluzivno: "I´m so excited" u izvedbi klape "Duje"

SVAKOG se tjedna u live emisiji Hrvatska traži zvijezdu show nastavlja i nakon što se ugase svjetla pozornice. Tako je bilo i sinoć u backstageu gdje su nam ovogodišnji kandidati pokazali izniman glazbeni talent i kreativnost otpjevavši klapsku verziju disco hita "I´m so excited".


Na iznenađenje mnogih, sinoć je iz showa Hrvatska traži zvijezdu ispao Petar Brkljačić. Miljenik djevojaka diljem zemlje kaže kako je i sam nekako predosjećao da neće nastaviti natjecanje, a jedan od članova žirija, Goran Lisica Fox, je u šali za vrijeme glasovanja bubnuo kako "ispada Petar". "Niti ja, kao ni vi, ne znamo tko će napustiti show. Pitali su me u backstageu što mislim tko ispada večeras i ja sam bubnuo da je to Petar", rekao nam je Fox i bio u pravu, a niti Petra predosjećaj nije prevario.


U Top 6 su: Kim Verson, Duje Stanišić, Jurica Gorša, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač i Maja Malić, koji idućeg petka ponovno pjevaju po dvije pjesme, jednu posvećenu dragoj osobi i jednu od svog glazbenog idola. Više o kandidatima HTZ-a, tijeku showa i događanjima u HTZ kući pročitajte na službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Pročitajte više