HTZ - Eni Banfić: Tehničarka zaštite s glasom operne pjevačice oduševila žiri

ENI BANFIĆ uspjela je svojom opernom izvedbom očarati žiri HTZ-a iako je na audiciju došla prehlađena i pod temperaturom. Mlada je natjecateljica otpjevala vrlo zahtjevnu "Con te partiro" i prošla u drugi krug.

"Nisam očekivala da ću proći, bila sam jako promukla, imala sam temperaturu i bila jako prehlađena. Sretna sam zbog nastupa i oduševljena žirijem", rekla nam je talentirana pjevačica. "Htjela sam pokazati da mogu pjevati i operu, a ne samo obične pjesme", ispričala nam je Eni koja u slobodno vrijeme sluša pop, a najdraže su joj pjevačice Christina Aguilera i Leona Lewis.

Uoči nastupa imala je veliku tremu, ali kaže da je razlog tome bila isključivo bolest. "Već dugo pjevam i kad god dođem na pozornicu, opustim se i uživam", kaže Eni koja se glazbom bavi od 11. godine. "Pjevala sam na festivalima u Lepoglavi, Maruševcu, išla sam u glazbenu školu i sviram klavir", ispričala nam je talentirana Eni koja je po zanimanju tehničarka zaštite osoba i imovine. Trenutno se priprema za prijemni ispit na fakultetu, a želja joj je upisati psihologiju ili Učiteljsku akademiju. "U budućnosti bih se jako željela baviti glazbom, ali mislim da je danas teško do toga doći. Ja ću dati sve od sebe", kaže skromna Eni.

Pročitajte više