HTZ - Stephan Macchi probao Dujine lignje iz Save: "On uvijek nešto prigovara"

S OBZIROM na to da su posljednjih tjedana odvojeni od civilizacije i prepušteni sami sebi, barem kada je mamina ili bakina kuhanja u pitanju, pojedini kandidati showa Hrvatska traži zvijezdu već su izvježbali svoje kulinarsko umijeće, dok oni drugi samo uživaju u njihovim jelima. Njihove delicije došao je isprobati i poznati kuhar Stephan Macchi, glavni protagonist Jezikove juhe koji je bio iznenađen Dujinim lignjama.

"Mislio sam ići doma po lignje, ali daleko mi je pa sam ih na Savi uhvatio"

"Pripremamo lignje iz Save na dalmatinski način. Zovu se lignje iz Save jer su to najbliže lignje koje sam imao. Mislio sam ići doma po njih, ali daleko mi je pa sam ih na Savi uhvatio", rekao je za Exkluziv Duje Stanišić i dodao da se Stephanu vjerojatno neće svidjeti jer on "uvijek nešto prigovara i traži dlaku u jajetu".

"Čak je i fino, ima dobar okus"

U pripremi lignji Duji, koji je po struci kuhar, pomogao je Jurica Gorša, dok su ostali kandidati sjedili u hladu i promatrali. "Čak je i fino, ima dobar okus", komentirao je Stephan Dujine lignje te dodao da dečko poput Duje, koji ima 17 godina i talent za pjevanje, ne može biti vrhunski kuhar jer je za to potrebno puno vježbe i iskustva. Čime se još bave kandidati HTZ-a, osim kuhanjem i jedenjem, provjerite na njihovu blogu - www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Pročitajte više