HTZ: Već preko 2.000 prijavljenih za drugu sezonu showa

USPJEH i popularnost koju su stekli Bojan Jambrošić, Zoran Mišić i drugi finalisti prve sezone showa Hrvatska traži zvijezdu, potaknuli su veliki broj mladih ljudi da svoju sreću i talent testiraju u drugoj sezoni koja će se odvijati pod sloganom "Hrvatska traži zvijezdu – a sada ti!".

U žiriju opet Tony, Jelena i Fox, a na pozornici Antonia

U prvih osam dana zaprimljeno je već preko 2.000 prijava zainteresiranih kandidata koji žele naslijediti Bojana. Prijave su otvorene sve do sredine rujna, a već u drugoj polovici mjeseca poznati i uigrani ocjenjivački trojac kojeg čine Tony Cetinski, Jelena Radan i Goran Lisica Fox, ponovo će sjesti u svoje stolice i budnim uhom i okom ocjenjivati nove, ili možda od prije poznate, kandidate na audicijama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Kao i žiri, nepromijenjena je i voditeljica showa, pa će od jeseni Antonia Blaće, još jednom, svojim šarmom i spontanošću "razbijati" tremu i neiskustvo mladih pjevača. Nova sezona showa Hrvatska traži zvijezdu na RTL televiziji će se prikazivati od veljače 2010. godine, a svi zainteresirani kandidati, koji to još nisu učinili, mogu se prijaviti putem web stranice www.htz.rtl.hr, slanjem sms poruke na broj 66107 ili telefonskim pozivom na broj 060 505 500.

Pročitajte više