HTZ-ovci po prvi put prošetali crvenim tepihom

ROĐENDANSKA proslava jednog hrvatskog tjednika bila je idealna prilika da preostalih šest kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu okusi dašak glamura i prošeće crvenim tepihom. No, mlađahne zvijezde u nastajanju, sve to se, čini se, nije dojmilo.

Maja Malić je na party stigla u ružičastoj haljini i koncentrirala se na opetovani pokušaj uvjeravanja javnosti da su ona i Duje Stanišić prekinuli. Zajednički vikend u njenoj rodnoj Puli, upoznavanje s prijateljima, roditeljima i rodbinom, ona i Duje su nazvali prijateljskim druženjem.

S njima je crvenim tepihom kročio i Vilibald Kovač kojem nije ni palo na um obući odijelo - dohvatio je od odjeće, kako sam kaže, prvo što mu je palo pod ruku. Jurica Gorša se vratio svom prepoznatljivom kaubojskom stilu odijevanja, a Juraj Jurlina se potrudio iznova istaknuti kako su on i bivša kandidatkinja showa Helena Hunčaga "samo dobri prijatelji".

Ni glamurozni party zbog kojeg domaće zvjezdice danima pustoše butike u potrazi za idealnom haljinom, nije natjerao krhku Kim Verson da na noge obuje toliko mrske joj štikle, u kojima jedva jedvice preživljava live nastupe - na crveni je tepih tako doskakutala u balerinkama.

Pročitajte više