Hugh Grant šarmirao policajke u New Yorku

ENGLESKI filmski zavodnik kasnio je na premijeru svog novog filma "Love Actually" u Velikoj Jabuci pa je potražio brzi prijevoz kod dvije uniformirane djevojke u policijskim kolima.

Policajke su pale na njegov šarm i uz zvukove sirena pod hitno su ga dovezle na crveni tepih pred kinom,a on im se kao pravi gentleman kasnije odužio ulaznicama za film i buketima cvijeća. Hugh John Mungo Grant inače nema tako ugodno iskustvo s američkom policijom jer je 1995 godine uhićen u svom autu s prostitutkom Divine Brown, pa je uvjetno osuđen na dvije godine zatvora uz plaćanje kazne od 1.180 dolara.

Zbog velikog publiciteta ta afera samo mu je pomogla u karijeri, kao i njegovoj tadašnjoj zaručnici Liz Hurley. Za svoj film "Četiri vjenčanja i sprovod" 1994. godine primio je honorar od 100.000 dolara, a nakon skandala s prostitutkom za srcedrapateljsku komediju s Juliom Roberts "Notting Hill" pokupio je 7.500.000 zelembaća.

U "Love Actually" glumi engleskog premijera, a upravo snima i nastavak uspješnog filma "Dnevnik Bridget Jones".

Glumac koji je diplomirao engleski jezik na čuvenom Oxfordu često je u anketama proglašavan za najseksi muškarca na svijetu, ali je sam izjavio kako bi želio da ga "žene salijeću kao Ricky Martina". A o Rickyu se inače šire tračevi da je homoseksualac.

Pročitajte više