Humanitarka Kelly Brook: Najljepše grudi Velike Britanije u lateksu

BRITANSKI časopis Fabulous pokrenuo je jednu od najseksi humanitarnih akcija ikad - "Heels that Heal", što u prijevodu znači "Visoke pete koje liječe". Humanitarna akcija, pomoću koje će se kupnjom popularnih marki cipela skupljati novac za dobrobit žena i istraživanja reproduktivnih i ginekoloških problema, osmišljena je kao modni editorijal koji će zasigurno privući muškarce, ali i žene diljem svijeta.

Modni editorijal, koji je ujedno i prvi korak akcije, okupio je brojne poznate i modno osviještene žene koje bi svojim izgledom i popularnim imenom trebale privući mnoge muškarce i žene diljem svijeta kako bi se odazvali na akciju. Jedna od zaštitnih lica, Kelly Brook, privukla je najviše pažnje, što i ne čudi s obzirom da je ove godine osvojila titulu "najljepših prirodnih grudi Velike Britanije" i tako postala planetarno popularna. Odjevena u crni lateks, koji još više ističe njezine zanosne obline, Kelly je pozirala s Louboutinovim visokim potpeticama i tako reklamirala humanitarnu akciju na najbolji mogući način.

Osim prelijepe Britanke, u popularnoj akciji moći ćemo vidjeti i Kylie Minogue, Cheryl Cole te drugih 20 zvijezda koje će svoje dizajnirane štikle donirati aukciji koja je u sklopu humanitarne akcije "Visoke pete koje liječe" kojoj je glavni cilj trošenje novca, a istovremeno spašavanje mnogih života.

Pročitajte više