I Bandić došao baciti oko na polugole manekenke u donjem rublju

MODNA marka Women Secret predstavila je sinoć u Zagrebu svoju novu proljetnu i ljetnu kolekciju. Reviju održanu u prodavaonici kroz izlog su došle pogledati brojne poznate face među kojima se našao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. "Škicnuo" je razgolićene djevojke u donjem rublju i kupaćim kostimima pa se preselio na terasu obližnjeg kafića gdje je popio piće u društvu Ive Majoli te izmijenio novosti s Tihanom Harapin Zalepugin.

Renata Sopek je zadovoljna svojim grudima i ne bi ih mijenjala

Reviju su gledale i zgodne RTL-ovke Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin, pojačane društvom bivše kolegice Vanje Halilović. Djevojke se nisu dugo zadržale, no Renata nam je stigla otkriti kakvo donje rublje voli. "Volim udobno, pamučno rublje. Može se naći tako krasnih modela, ne mora biti čipka da bi bilo lijepo. Jako ga volim i imam ga stvarno puno. Zbog treninga imam neko čvršće, pamučno, da sve bude na svom mjestu", otkrila nam je Renata.

Što se tiče veličine, koju bi mnoge žene rado mijenjale na više, Renata je sasvim zadovoljna. "Zadovoljna sam sama sa sobom, ne bih željela ništa mijenjati. Događaju mi se oscilacije ponekad zbog treninga, ako želiš nabiti masu, onda ti se i grudi povećaju, a ako radiš na definiciji, onda je obrnuta priča. Nisam opterećena time, moje je, naučila sam se živjeti s tim, pa kako god da je, dobro je. Glavno da je druga polovica zadovoljna", smije se Renata.

Iva Jerković misli da je veće uvijek bolje

Jedna od manekenki koje su nosile reviju bila je Iva Jerković. No, ona se nije pokazala u donjem rublju jer više voli nositi haljine na revijama, a na ovoj je predstavila pidžame i prateći program. Ipak, voli sve vrste donjeg rublja, a push-up grudnjak joj je neizostavan. "Posebno rublje kupujem za posebne prilike. Push-up grudnjake koristim uvijek, još od malih nogu. Veće je bolje, uvijek. A što se operacija tiče, ako tako neke stvari želiš, zašto ne, pogotovo grudi", rekla nam je Iva. Otkrila je i da ne voli vidjeti muškarce u tangama. "Tange na muškima su mi ružne, to mi je degutantno, ne volim čak ni slip gaćice, najviše ih volim vidjeti u boksericama", kaže Iva.

Što nudi nova kolekcija Women Secreta došle su pogledati i brojne ostale poznate face. Marija Borić i sama je nabacila duboki dekolte, a reviju su gledali i Neven Ciganović, Helena Minić, Anja Alavanja, Ida Prester, Ivana Delač te brojni drugi. 

Pročitajte više