I vremenska prognoza može biti pretjerano seksi

IAKO se u Hrvatskoj odnedavno na RTL-u može vidjeti vremenska prognoza nabijena seksipilom Renate Sopek, primjer s druge strane Jadrana upozorava na ono što se može dogoditi ako se pretjera sa seksualnim aluzijama u takvoj emisiji.

Talijanske televizije, poznate po oskudno odjevenim hostesama, voditeljicama ili jednostavno djevojkama koje uljepšavaju kadar uz ne tako lijepe muške voditelje, ipak su pokazale kako i tamo može biti i previše seksipila na malim ekranima.

Bivša Miss Italije Eleonora Pedron, voditeljica vremenske prognoze u TV kući Rete 4, dobila je otkaz jer je svoj posao odrađivala na pretjerano provokativan način, odijevajući se u uske seksi kompletiće i prenemažući se pred kamerama.

Direktor kuće Rete 4 i blizak prijatelj premijera Silvia Berlusconija Emilo Fede, odlučio je otpustiti 21-godišnju Eleonoru nakon što su njezine golišave slike osvanule na naslovnicama dva talijanska časopisa za muškarce.

"Razočaran sam jer je Eleonora svela vremensku prognozu na nešto malo više od erotskog showa." - izjavio je Fede, pa dodao da će bivša missica prestati raditi za Rete 4 na ljeto.

"Nisam neki čistunac ali neke stvari bi ipak trebalo shvaćati ozbiljno - vremenska prognoza trebala bi biti informativna emisija a ne seks show." - zaključio je Fede.

Ne znamo imaju li u Upravi novopokrenute RTL Televizije iste kriterije kao u talijanskoj TV kući Rete 4, ali vjerujemo kako posao Renate Sopek još neko vrijeme neće biti ugrožen - barem dok se ne pojavi nova "najseksipilnija Hrvatica".

Pročitajte više