Iako su im obećali pop i rock, studenti Operacije Trijumf prisiljeni na cajke

ČINI se da je pokušaj "ujedinjenja" mladih glazbenih nada cijele bivše države još jednom samo dokazao kako je jedina muzika koja zanima "narod" zapravo cajka, narodnjak, turbo folk... kako god da se to naziva.

Milica je "bila" Ceca, a naša Ana Seka

Glazbeni stručnjaci iz Emotiona očito su shvatili da od popa i "nema baš kruha" te su svojim studentima ugovorili narodnjačke gaže. U žaru priprema za veliki beogradski koncert u Sava centru 19. i 20. travnja, njihovi menadžeri organizirali su u Podgorici dva folk nastupa za svoja četiri najunosnija ekskluzivca - Milicu Majstorović, Anu Bebić, Adnana Babajića i Nikolu Paunovića. Njih četvero nastupili su u jednom podgoričkom noćnom klubu za bliskog prijatelja Mile Đukanovića, naravno pjevajući narodnjačke hitove, prenijeli su srpski mediji. Milica, Ana, Adnan i Nikola ostali su zatečeni kada su ih domaćini obavijestili o tome što je na "glazbenom meniju".

Milica je navodno preuzela Cecinu ulogu, dok je Ana okupljene počastila svojom izvedbom "Aspirina", velike uspješnice Seke Aleksić. Kako to i biva, i studenti su bili "nagrađeni" s nekoliko stotina eura izravno na "mjestu zločina", baš kao i ostale folk zvijezde koje pjevaju po zadimljenim "kafanama". Ako se to uspostavi zaista točnim, cijela borba Emotionova borba za spas i očuvanje pop i rock glazbe srušit će se kao kula od karata.

S.C.
Foto: Nova TV

Pročitajte više