Ida Prester nahvalila Rovinj: Ima najbolje gay klubove, a dobrodošli su čak i Zagrepčani

Foto: Facebook

IDA PRESTER je na svom Facebooku objavila pravi hvalospjev Rovinju. Voditeljica i glazbenica redovito ljetuje u tom gradiću, a izgleda da će s tom tradicijom i nastaviti.

"Rovinj, poseban, divan grad. Svake godine se ponovo oduševim. Navest ću par osobnih razloga, slobodno dopunite", započela je Ida.

"Jer izgleda kao voćni kup s finim talijanskim sladoledom. Jer je pitom, nenasilan i drag. Jer svatko gleda svoja posla. Plati što im duguješ i boli ih briga s kim spavaš, što radiš, odakle si i čiji si. Čak su i Zagrepčani dobrodošli. Jer respektiraju manjine. Poznati ljetni centar svih onih koji inače nisu baš rado viđeni. Jer ima najpoznatije swingerske i gay klubove i plaže", navela je i nastavila: "I pokazuje srednji prst svim lažnim moralistima. Jer domaći nisu nametljivi, svadljivi i glasni. Jer je upravo završio salsa festival i grad je prepun rasplesanih crnaca, kao da smo na nekom karipskom otočju. Nisam luda za salsom, al ovo je stvarno kul za vidjeti kod nas. Jer je Vani jučer izgubio aj fon, ispravan, nov i našao ga je nakon sat vremena na cesti pored plaže, stavili su ga na stupić pored da ga netko ne pregazi. Jer se tu stvarno diše punim plućima", zaključila je pjevačica. 

Ida često komentira društvena i politička zbivanja, a  u svibnju ove godine je objavila da je trudna i da čeka sina. Sa suprugom Ivanom Peševskim već ima 3-godišnjeg sina Roka.

Pročitajte više