Idris Elba o glasinama da je novi James Bond: "Dobar sam s producentima, ali..."

NAKON odlaska Daniela Craiga iz franšize o Jamesu Bondu, za nekoliko glumaca spominjalo se da bi mogli preuzeti ulogu tajnog agenta. Pričalo se da bi uloga Jamesa Bonda mogla pripasti Idrisu Elbi, glumcu poznatom po ulozi u poznatoj seriji Luther. 

Kaže da neće glumiti Jamesa Bonda

Međutim, Elba je odbacio navode da će glumiti Jamesa Bonda u idućim nastavcima. "To je kompliment i velika čast, ali nije istina", rekao je u razgovoru za The Guardian. 

"Volim franšizu o Bondu i jako sam blizak s producentima. Svi smo se nekako smijali tim glasinama. Ne mogu govoriti u njihovo ime, ali iz moje perspektive, nikada u tome nije bilo nikakve istine", rekao je i potvrdio da ozbiljnih razgovora o njegovom preuzimanju uloge tog tajnog agenta nikad nije ni bilo.

2021. godine Daniel Craig oprostio se od uloge Bonda

Podsjetimo, posljednji film o Bondu Za smrt nema vremena (No Time to Die) objavljen je 2021. godine. Tim se filmom Daniel Craig oprostio od uloge Jamesa Bonda. Ranije je producentica Barbara Broccoli priznala da će im trebati mnogo vremena da odaberu dobru zamjenu za Daniela Craiga. 

"To je velika odluka. Nije samo dodjela uloge. Radi se o potpunom preispitivanju puta kojim idemo", rekla je u razgovoru za Variety. Nekoliko je potencijalnih glumaca koji bi mogli dobiti ulogu Jamesa Bonda, prema pisanjima britanskih medija, a neki od njih su: Henry Cavill, Aaron Taylor-Johnson, Tom Hardy, Rege-Jean Page, Tom Holland...

Pročitajte više