Igor Štimac: Lana Bucat i ja smo u ozbiljnoj vezi

IGOR ŠTIMAC, 43-godišnji trener NK Zagreba i bivši nogometni reprezentativac, priznao je kako je ponovno sretno zaljubljen. Nova Štimčeva odabranica je upravo djevojka s kojom je 15. travnja snimljen na privatnoj rođendanskoj proslavi u zagrebačkom restoranu Croatica, 29-godišnja Lana Bucat iz Splita. Podsjetimo, par se na proslavi rođendana Štimčeva bliskog prijatelja, na kojoj je bila i Štimčeva starija kći Mija odlično zabavljao te izmjenjivao nježnosti i poljupce. Upravo zato što je bila riječ o privatnoj zabavi, Štimca je objava fotografija iznenadila te je rekao da je netko izdao prijateljstvo, ali da se time ne opterećuje, jer ništa ne taji ili skriva.

"Nije uopće tajanstvena. Zove se Lana Bucat. Djevojka je iz Splita, ima 29 godina i završila je studij menadžmenta na splitskom Ekonomskom fakultetu", rekao je Štimac za Extru o svojoj novoj ljubavi te dodao kako je konačno u ozbiljnoj vezi, ali ne želi naširoko pričati o tome jer mu "ne pada na pamet postajati dio svijeta kojem pripadaju Josip Radeljak ili Ante Gotovac".

"Od nikog ne tražim da se voli, ali tražim da se poštuju"

Na pitanje odobravaju li njegova djeca njegovu novu vezu, Štimac je rekao: "Od nikog ne tražim da se voli, ali neću dozvoliti da se bilo tko, tko mi je važan u životu, mrzi. Tražim da se poštuju". Dodao je i kako ga nakon razvoda od supruge Suzane prvenstveno muči udaljenost od njihovo troje djece, 19-godišnjeg sina Luke, 16-godišnje Mije i 12-godišnje Dee.

Podsjetimo, da se nakon 19 godina braka Igor Štimac rastaje od supruge Suzane, službeno je potvrđeno početkom kolovoza prošle godine. Štimac je kasnije kazao kako je on "isključivi krivac za raspad braka" u kojem su on i Suzana dobili troje djece. "Nisam tip koji leži kući pokriven dekicom, morao sam puno radi posla putovati i tu je došlo do problema", naveo je Štimac ne želeći tad otkrivati više detalja. Nakon rastave ga se povezivalo s Marijom Cvitanović, koja se u to vrijeme razvodila od nogometaša Igora Cvitanovića, ali oboje su tvrdili kako ih veže jedino prijateljstvo.

Pročitajte više